Arhive kategorije: Posjete bibliotekama na UNSA

Posjeta Biblioteci Fakulteta za saobraćaj i komunikacije

Direktorica Biblioteke Univerziteta u Sarajevu mr. sc. Nadina Grebović-Lendo i šefica Službe za izdavačku djelatnost Rektorata Fuada Muslić posjetile su Biblioteku Fakulteta za saobraćaj i komunikacije UNSA gdje su se susrele sa prof. dr. Amelom Kosovcem, dekanom, doc. dr. Erminom Muharemovićem i Jasminom Šabanović, bibliotekarkom. Posjeta je realizirana u sklopu aktivnosti uspostavljanja jedinstvenog bibliotečko-informacijskog sistema… Nastavi čitati »

Posjeta Biblioteci Medicinskog fakulteta

Direktorica Biblioteke Univerziteta u Sarajevu mr. sc. Nadina Grebović-Lendo i šefica Službe za izdavačku djelatnost Rektorata Fuada Muslić posjetile su Biblioteku Medicinskog fakulteta UNSA gdje su se susrele sa prof. dr. Aminom Valjevac, v. d. dekanesom, prof. dr. Nerminom Babić, prodekanesom za finansije, mr. sc. Amnom Krilić, bibliotekarkom i Vedadom Halilbašićem, IT mrežnim administratorom. Posjeta… Nastavi čitati »

Posjeta Biblioteci Katoličkog bogoslovnog fakulteta

Direktorica Biblioteke Univerziteta u Sarajevu mr. sc. Nadina Grebović-Lendo i šefica Službe za izdavačku djelatnost Rektorata Fuada Muslić posjetile su Biblioteku Katoličkog bogoslovnog fakulteta UNSA gdje su se susrele sa doc. dr. Mariom Bernadićem, nadstojnikom i mr. sc. Irenom Pejić, voditeljicom biblioteke. Posjeta je realizirana u sklopu aktivnosti uspostavljanja jedinstvenog bibliotečko-informacijskog sistema Univerziteta u Sarajevu.

Posjeta Biblioteci Fakulteta islamskih nauka

Direktorica Biblioteke Univerziteta u Sarajevu mr. sc. Nadina Grebović-Lendo i šefica Službe za izdavačku djelatnost Rektorata Fuada Muslić posjetile su Biblioteku Fakulteta islamskih nauka UNSA gdje su se susrele sa prof. dr. Zuhdijom Hasanovićem, dekanom, mr. sc. Fatimom Žutić, voditeljicom biblioteke i Eminom Muderizović, sekretarom Fakulteta. Posjeta je realizirana u sklopu aktivnosti uspostavljanja jedinstvenog bibliotečko-informacijskog… Nastavi čitati »

Posjeta Biblioteci Pravnog fakulteta

Direktorica Biblioteke Univerziteta u Sarajevu mr. sc. Nadina Grebović-Lendo i šefica Službe za izdavačku djelatnost Rektorata Fuada Muslić posjetile su Biblioteku Pravnog fakulteta UNSA gdje su se susrele sa prof. dr. Melihom Povlakić, akademskom koordnatoricom biblioteke i mr. sc. Mirelom Rožajac-Zulčić, rukovoditeljicom biblioteke. Posjeta je realizirana u sklopu aktivnosti uspostavljanja jedinstvenog bibliotečko-informacijskog sistema Univerziteta u… Nastavi čitati »